Το καλάθι σας είναι άδειο.
Αρχική Προφίλ Προϊόντα Καλάθι Αγορών Ο λογαριασμός μου Επικοινωνία Προσφορές
  Βρίσκεστε εδώ » Αρχική / Θερμοσίφωνες / Ηλεκτρομποϊλερ Glass Διπλής ενέργειας / Ηλεκτρομπόιλερ Glass Romina Διπλής ενέργειας 4000W
ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Ηλεκτρομπόιλερ Glass Romina Διπλής ενέργειας 4000W
Πατήστε για μεγέθυνση
Κωδικός Προϊόντος: romboilerdiplis
Προ-παραγγελία
Από: € 175,00 (κερδίζεις 5,71%)
Τιμή: € 165,00


Διαστάσεις: 43cm x 64cm
 
Σύμφωνα πάντα με τις Ευρωπαικές προδιαγραφές και την σιγουριά της πολυετούς μας πείρας, σας παρουσιάζουμε τη καλύτερη συσκευή στην Ελλάδα:
 
To Νέο Ηλεκτρομποϊλερ ROMINA!
 
 
 
ΗΛΕΚΤΡΟΜΠΌΙΛΕΡ "GLASS" ΔΙΠΛΉΣ ΕΝΈΡΓΕΙΑΣ
 
Ηλεκτρομπόιλερ με σύνδεση καλοριφέρ και ηλεκτρική αντίσταση (διπλής ενέργειας). 
Μεγάλη αποθήκη ζεστού νερού από λαμαρίνα γαλβανισμένη Γερμανίας, εσωτερικά, με διπλή επίστρωση (απισμάλτωση) απο glass POWER COATING (συνολικό πάχος 3mm). Θερμαίνεται σε 260° και δοκιμάζεται σε υψηλή πίεση.
 
ΠΟΙΟΤΗτα
 
Η κατασκευή των προϊόντων της εταιρίας μας, γίνεται με αυστηρές Γερμανικές προδιαγραφές, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η πλέον οικονομικότερη και σωστότερη χρήση αυτών. Επιπλέον, η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στο εργοστάσιο μας, ολοκληρώνουν την τελειότητα των τελικών προϊόντων που φθάνουν στον καταναλωτή.
 
Οι τεχνικοί του τμήματος μελετών του εργοστασίου μας βρίσκουν την κατάλληλη λύση για κάθε πελάτη.
 
AFTER SALES SERVICE
 
Τα συνεργεία μας είναι στη διάθεσή σας  για να σας παρέχουν συντήρηση μετά την αρχική εγκατάσταση, προκειμένου η λειτουργία του ηλιακού σας θερμοσίφωνα να φέρει τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση.
Έμπειρο τεχνικό προσωπικό επισκέπτεται το χώρο σας είτε πρόκειται για ένα τακτικό έλεγχο καλής λειτουργίας ή ακόμα και για να αντιμετωπίσει την όποια βλάβη τυχόν προκύψει.
 
ΕΓΓΥΗΣΗ
 
Η εταιρεία ROMINA είναι από τις πρωτοπόρους βιομηχανίες στο χώρο του ηλιακού θερμοσίφωνα. Σαράντα χρόνια πείρας αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για άριστη ποιότητα, προηγμένη τεχνολογία και υπεύθυνη εξυπηρέτηση. 
Όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται με γραπτές εγγυήσεις 5ετους ή 10ετους διάρκειας.
 
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
 
Ο ηλιακός  θερμοσίφωνας είναι μια συσκευή  που δουλεύει  όλο το 24ωρο εξασφαλίζοντάς μας ζεστό νερό καθ’ολη την διάρκεια της ημέρας, βρίσκεται εκτός σπιτιού και συνήθως ξεχνάμε την ύπαρξη του. Η τακτική του συντήρηση θα μας εξασφαλίσει το μέγιστο της απόδοση αλλά και της αντοχής αυτού.
 

 
ΕΙΣΟΔΟΣ
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Σκαπτικό Πιστολέτο Κατεδαφίσεων Krausmann 9990
Τάση λειτουργίας: 230V 50Hz
Τιμή: € 618,99
NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της εταιρίας μας.