Το καλάθι σας είναι άδειο.
Αρχική Προφίλ Προϊόντα Καλάθι Αγορών Ο λογαριασμός μου Επικοινωνία Προσφορές
  Βρίσκεστε εδώ » Αρχική / Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών
ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφών

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το "Housefix.gr" διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 

1. Με αντικαταβολή μετρητοίς (κόστος + €2.50)

2. Με χρήση πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard, American express, χρεωστικές, προπληρωμένες κάρτες) μέσω του ασφαλούς δικτύου πιστωτικών καρτών της Viva Payments και με τη δυνατότητα αποπληρωμής μέχρι και σε 6 άτοκες δόσεις.

3. Με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς IBANGR08 0172 1880 0051 8803 8959 872

4. Επίσης στο Housefix.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

 

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 100 Ευρώ αποστέλλονται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

 

ΤΡΟΠΟΣ

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική).

Για κάποιες περιοχές οι οποίες είτε είναι δυσπρόσιτες, είτε δεν εξυπηρετούνται μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών (Γενική Ταχυδρομική), η αποστολή θα γίνεται μετά από συνεννόηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η παραγγελία αποστέλλεται εντός 48 ωρών το αργότερο εάν το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο. Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από την μεταφορική εταιρία, μετά από συνεννόηση με τον πελάτη. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Το κόστος αποστολής εξαρτάται από το εάν οι αποστολές γίνονται στο Νομό Αττικής ή στην λοιπή Ελλάδα

 

Αποστολές στο Νομό Αττικής

1. Για παραγγελία προϊόντων αξίας μικρότερης των 100 ευρώ με αποστολή μέσω Γενικής Ταχυδρομικής εντός του Νομού Αττικής η επιπλέον χρέωση για την μεταφορά θα κοστίσει 3.00 ευρώ για βάρος μέχρι 2 κιλά και 1.00 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Αποστολές εκτός Νομού Αττικής

1. Για παραγγελία προϊόντων αξίας μικρότερης των 100 ευρώ με αποστολή μέσω Γενικής Ταχυδρομικής εκτός του Νομού Αττικής η επιπλέον χρέωση για την μεταφορά θα κοστίσει 4.50 ευρώ για βάρος μέχρι 2 κιλά και 1.00 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Δωρεάν αποστολές

Εάν η παραγγελιά σας ξεπερνά τα 100 ευρώ με ΦΠΑ τότε η αποστολή γίνεται δωρεάν και η παράδοση γίνεται με Γενική Ταχυδρομική ή με μεταφορική εταιρία μετά από συνεννόηση ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της συνολικής παραγγελίας.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@housefix.gr ή να καλέσετε στο σταθερό τηλέφωνο 210 4660647 για να μιλήσετε με κάποιον αντιπρόσωπο του Housefix.gr. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων εντός προθεσμίας 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους,  και σε κάθε περίπτωση με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος στο παρεχόμενο είδος κλπ).

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε παρακαλείστε να μας ενημερώσετε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@housefix.gr ή να καλέσετε στο σταθερό τηλέφωνο 210 4660647 προκειμένου να μιλήσετε με κάποιον αντιπρόσωπο του housefix.gr. H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι η ακόλουθη:

Βασιλέως Γεωργίου 3-5, Αιάντειο, Σαλαμίνα ΤΚ: 18903  

Σε περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν, ανοίξετε την συσκευασία και διαπιστώσετε ελάττωμα ή έλλειψη εξαρτημάτων μπορείτε να μας ενημερώσετε με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@housefix.gr για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός , του τρόπου που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου, του τρόπου πραγματοποίησης της επιστροφής τους , η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ:

Το Housefix.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Υπεύθυνος Housefix.gr: Δημήτριος Παυλίδης

Τηλέφωνο: 210 4660647

Email: info@housefix.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Σκαπτικό Πιστολέτο Κατεδαφίσεων Krausmann 9990
Τάση λειτουργίας: 230V 50Hz
Τιμή: € 618,99
NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της εταιρίας μας.