Το καλάθι σας είναι άδειο.
Αρχική Προφίλ Προϊόντα Καλάθι Αγορών Ο λογαριασμός μου Επικοινωνία Προσφορές
  Βρίσκεστε εδώ » Αρχική / Δομικά Υλικά - Επισκευή / Κόλλες - Σιλικόνες - Σφραγιστικά / Σφραγιστικά-μαστίχες πολυουρεθάνης PU / Turbo Fix extra flex λευκή 290mL
ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Turbo Fix extra flex λευκή 290mL
Πατήστε για μεγέθυνση
Κωδικός Προϊόντος: 98464
Μη διαθέσιμο προσωρινά
Από: € 6,64 (κερδίζεις 20,96%)
Τιμή: € 5,25


TURBO-FIX extra flex ΜΟΝΙΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΝΩΤΙΚΟ & ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΛΕΥΚΟ 290mL
ΜΟΝΙΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ
ΔΟΥΛΕΥΕταΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
ΔΕ ΜΟΥΧΛΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΚΙΤΡΙΝΙΖΕΙ
ΒΑΦΕταΙ
ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΓΥΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
10 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΟΛΛΗΣΗς ΣΕ ΝΕΡΟ
Περιγραφή: Το TURBO-FIX extra flex ΜΟΝΙΜΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΤΙΚΟ, ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΝΩΤΙΚΟ και ΣΥΓΚΟΛΛΗΤΙΚΟ είναι υλικό στεγανοποίησης και κόλλησης, υψηλής ποιότητας-MS, ενός συστατικού. Με ελαστικότητα και δυνατότητα να βάφεται.Eίναι κατασκευασμένη με βάση το MS πρεπολυμέριο. Χρησιμοποιείται σε ελαστικές κολλήσεις, σφραγίσματα και στεγανοποιήσεις, σε λείες και ανώμαλες επιφάνειες, σε αλουμινίου και μεταλλικές κατασκευές, αίθρια και στέγαστρα, πολυκαρβονικές κατασκευές στη χαλυβουργία, σε κλιματισμού και ψυκτικές κατασκευές, στην κατασκευή οχημάτων, βαγονιών και κοντέϊνερ, όπως επίσης και στις επισκευές τους, στις ναυτιλιακές κατασκευές, στα ναυπηγεία, στις ηλεκτρολογικές, υδραυλικές εγκαταστάσεις και είδη υγιεινής, στις ξυλουργικές εργασίες, καθώς και σε όλες τις κατασκευές.
Εφαρμογές σε:Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις:στήριξη πλαστικών & μεταλλικών καναλιών ηλεκτρολογικών κουτιών και πινάκων. Αλουμινοκατασκευές Πολυκαρβονικά:στήριξη στεγανοποίηση συναρμολόγηση μόνωση σε πλαίσια αλουμινίου με αλουμίνιο, (ακατέργαστο βαμμένο), γυαλί, πλεξιγκλάς, πολυκαρβονικά, γαλβανισμένη γυμνή λαμαρίνα, χρωματιστά μέταλλα, ατσάλι κ.α.Είδη Υγιεινής Μπάνια Νεροχύτες:στεγανοποίηση αρμών σε μπανιέρες στήριξη λεκανών & αξεσουάρ μπάνιου κόλληση πλακιδίων, πορσελάνης, κεραμικά-ακρυλικά.Ξυλουργικές Εργασίες Επιπλοποιία:στεγανοποίηση σε πάγκους κουζίνας με νεροχύτες και πλακάκια στήριξη αρμοκάλυπτων και σοβατεπιών.Υαλουργία Καθρεπροποιία:στήριξη καθρεπτών συγκόλληση υαλοπινάκων στεγανοποίηση γυάλινων κατασκευών.Ναυτηλιακά:κατασκευή, συντήρηση & επισκευή πλοίων και σκαφών αναψυχής (σε σκληρά PVC, λάστιχα, καουτσούκ, γυαλί, ξύλο, αλουμίνιο, ανοξείδωτα κ.α. Αυτοκινητοβιομηχανία:ελαστική κόλληση & μόνωση για κινητά μέρη αυτοκινήτων & μοτοσυκλετών.Οικοδομικές Εργασίες:στοκαρίσματα γεμίσματα στεγανοποιήσεις μονώσεις κατασκευές και επιδιορθώσεις σε πουεστερικά πολυκαρβονικά υλικά, πολυουρεθάνη, ορυκτά & εποξειδικές ρητίνες.
Τεχνικά Στοιχεία:Βάση:Υψηλής ποιότητας MS πρεπολυμέριο, σκληρούμενο στην υγρασία.Χρώμα:λευκό, μαύρο, γκρι και καφέ.Πυκνότητα:περ. 1,55 g/cm3 & Δημιουργία μεμβράνης:περ. σε 10 λεπτά*.Στερεότητα:παστοειδές, με καλή σταθερότητα. Ταχύτητα σκλήρυνσης:περ. 2 χιλιοστά σε 24 ώρες*.Σκληρότητα Shore A-DIN 53505:24. Αντοχή στον εφελκυσμό-DIN 53504:περ. 0,7 N/mm2Διαστολή θραύσης-DIN 53504:περ. 500%. Τιμή τάσης 100%-DIN 53504:περ. 0,350 N/mm2Καθαριστικό:TURRBO-ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ή οποιοδήποτε ( Universal ) με αραίωμα.Εγκεκριμένος χρόνος αποθήκευσης:περίπου 12 μήνες σε ξηρό περιβάλλον, στους +10° C μέχρι +25° C.Ευαισθησία στο ψύχος:όχιΕύφλεκτο:όχιΧαρακτηρισμός επικινδυνότητας υλικού:δεν υπάρχει τέτοια καταχώρηση.Οσμή:Αοσμοσυσκευασία αποστολής: φύσιγγα 290mL (425gr), 12 τεμάχια/χαρτοκιβώτιο.•Οι τιμές αυτές μετρήθηκαν στους +25° C και με υγρασία αέρα 50%.
Χαρακτηριστικά Ιδιότητες: Δεν περιέχει σιλικόνη, ακρυλικό, διαλυτικά υλικά, P.V.C., και ισοκυανίτες. Το στέγνωμα του TURBO-FIX extra flex σφραγιστικό κόλλα εξαρτάται από το πάχος του αρμού, την επικρατούσα υγρασία αέρα και τη θερμοκρασία. (Θερμοκρασία επεξεργασίας είναι +5° C μέχρι +40° C). Ο ελαστικός σύνδεσμος και η στεγανοποίηση που δημιουργείται απορροφά ακούραστα κραδασμούς, ταλαντώσεις και δονήσεις.Η στερεοποιημένη μάζα της κόλλας, παρουσιάζει την ακόλουθη αντοχή:Καλή*σε νερό, αλειφατικούς διαλύτες, αραιωμένα ανόργανα οξέα και άλατα, λάδια και λίπη. Λιγότερο καλή* σε αρωματικούς διαλύτες, συμπυκνωμένα οξέα, χλωριωμένους υδρογονάνθρακες. Έχει μακροχρόνια αντοχή σε γήρανση, διάβρωση και σαπίσματα χωρίς να μαζεύει μύκητες και βακτηρίδια. Αντέχει σε θερμοκρασία από –40° C έως +80° C. ( μέχρι και +200° C για λίγο). Το βάψιμο θα πρέπει να γίνεται πριν από το στέγνωμα της κόλλας.
Οδηγίες εφαρμογής:Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές και ελεύθερες από σκόνες, λάδια και λίπη. Τρίβουμε τις επιφάνειες με γυαλόχαρτο αυξάνοντας έτσι την συγκολλητική τους ικανότητα.Η εφαρμογή του TURBO-FIX extra flex , σφραγιστικό κόλλα γίνεται με συσκευή (τύπου πιστολιού). Το φυσίγγιο κόβεται πάνω από το σπείρωμα, βιδώνεται η μύτη του ακροφύσιου και ανάλογα με τη διάσταση του αρμού, κόβεται λοξά. Για καλύτερη επαφή με τις άκρες του αρμού, κρατάτε τη συσκευή έτσι, ώστε να πρεσάρεται το υλικό με πίεση στις άκρες του αρμού. Αποφύγετε την εισροή αέρα! Το πάχος της κόλλας που θα χρησιμοποιηθεί, εξαρτάται από την επιφάνεια των υλικών, που θα κολληθούν. Η επιφάνεια κόλλησης πρέπει να εφαρμόσει μέσα σε 7 λεπτά και εάν χρειάζεται να προσαρμοστεί. Η κόλλα που θα περισσέψει, κόβεται με σπάτουλα ή μαχαίρι.
Καθαρισμός: Για τον καθαρισμό εργαλείων και επιφανειών από τα υπολείμματα του TURBO-FIX extra flex σφραγιστικό-κόλλα συνιστούμε την χρήση TURBO-ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ή τα συνήθει διαλυτικά του εμπορίου.
Για ιδιαίτερη προσοχή:Τα παραπάνω στοιχεία βασίζονται σε εργαστηριακές αναλύσεις και σε πρακτικές εφαρμογές. Λόγω της διαφορετικότητας των υλικών, των μεθόδων εργασίας και των τοπικών συνθηκών, πάνω στα οποία εμείς δεν μπορούμε να εξασκήσουμε καμία επιρροή, ουδεμία ευθύνη φέρομε από αδέξια χρήση ή εφαρμογή της κόλλας. Σύσταση μας είναι να προβαίνετε σε πολλές δοκιμές οι ίδιοι. Για τα υπόλοιπα σας παραπέμπουμε στους γενικούς εταιρικούς μας κανόνες που είναι σε ισχύ.


 
ΕΙΣΟΔΟΣ
ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Παλμικό Τριβείο Stayer LOM10B 300W
Επαγγελματικό παλμικό τριβείο 300W
Από: € 180,00 (κερδίζεις 25,00%)
Τιμή: € 135,00
Σέγα Hitachi CJ65V3 400W
Επαγγελματική σέγα κοπής για ξύλο και μέταλλο και αντάπτορα για την αναρρόφηση σκόνης.
Από: € 160,00 (κερδίζεις 25,63%)
Τιμή: € 119,00
Σκαπτικό Πιστολέτο Κατεδαφίσεων Krausmann 9990
Τάση λειτουργίας: 230V 50Hz
Τιμή: € 618,99
NEWSLETTER
Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα της εταιρίας μας.